Traktorer


"Massey Ferguson har varit världens ledande traktormärke i nästan fem årtionden. Vi är verkligt internationella med vår breda erfarenhet och oslagbara kunskap om jordbruk och jordbruksmaskiner, vilken baserar sig på över 150 år av design, tillverkning och leverans av jordbruksutrustning."
MF 8700S
Hög effekt
270 - 400 hk

En ny touch inom höga hästkrafter och precisionsodling

Den nya MF 8700 S-serien riktar sig till kunder som efterfrågar en ny touch inom höga hästkrafter samt en traktor för precisionsodling med inspirerad konstruktion och optimerad effektivitet.

MF 8700 S med sin kraftfulla nya design har konstruerats för att fängsla dig redan från början. MF-ljuslisten och den ikoniska MF-logotypen med tre trianglar står i centrum för S Effects distinkta design, den konkreta formen av MF:s kraft, konstruktion och tekniska kvalitet.

Mer information, klicka här.MF 7700S
Medelhög effekt
140-255 hk

Born to Farm

Traktorserien MF 7700 S från Massey Ferguson har konstruerats särskilt för att uppfylla behoven hos yrkesverksamma lantbrukare, oavsett arbetsförhållande och typ av verksamhet, från lantbruk med blandad driftsinriktning till växtodling och entreprenad.

Med ett stort urval när det gäller effekt, transmissioner, hyttspecifikationer, hydraulik och kraftuttag, kan MF 7700 S anpassas till alla dina behov och erbjuda en hel rad specialanpassade praktiska, enkla och tillförlitliga lösningar.

Mer information, klicka här.

MF 6700S
120 - 200 hk

MF 6700 S förenar alla fördelar med en fyrcylindrig maskin – kompakta mått, låg totalvikt, bra manövrerbarhet – med drag-, driv- och lyftkraft som matchar en jämförbar sexcylindrig traktor.

Resultatet är en traktor som förenar koncentrerad energi och effekttäthet, vilket lämpar sig perfekt för behoven hos dem som letar efter en maskin med kompakta mått men med den last- och effektkapacitet i varje ände som krävs för att lyfta och driva de allra senaste redskapen.

Mer information, klicka härMF 5700S
95 - 130 hk

MF 5700 S är otroligt enkel att manövrera vid mångsidigt arbete på gårdsplanen, på fältet eller på vägen – en fantastisk allroundmaskin!

Med en uppgraderad konstruktion, högpresterande drivlina, höga nivåer av komfort samt ett brett urval utrustning och tillval är MF 5700 S obestridligt utformad för att snabbt och enkelt tackla alla utmaningar och arbetsuppgifter på gården – den är verkligen traktorn som kan köras var som helst och göra vad som helst!

Mer information, klicka här

MF Traktorer
Alla modeller
Länk till hemsida nedanför:
MF Traktorer