Jord

Agrolux - svensk kvalitetsplog
Med plogar från 3-10 skär kan du vara säker på att det finns en plog som passar till dina behov – även vid de svåraste förhållanden.

Hydraulisk stenutlösning med ”klocka” vid varje plogkroppspar medför att varje plog-kropp kan lösa ut och justeras separat. I AGROLUX breda plogprogram finns plogar med såväl mekanisk som hydraulisk inställning av tiltbredd. En stor variation av tillbehör gör att det garanterat finns en plog som passar alla förhållanden.

Det unika EASY-SET inställningssystemet ger dig en enkel och snabb inställning av plogen. En perfekt inställd plog och MF:s unika spetsteknik ger dig plogar med marknadens lägsta dragkraftbehov – vilket reducerar behovet av stor tung traktor samt sänker bränsleåtgången.
Läs mer här
Tume
Harvar och modulredskap för jordbearbetning.
Läs om allt från Tume knivharv till Tume CultiPlus
Tume CultiPlus är en kultivator uppbyggd av olika moduler, vilket är en idealisk lösning för minimerad jordbearbetning. För maximal flexibilitet kan maskinen delas, så att den bakre sektionen, vilken är en CultiPack, kan kopplas i trepunktslyften och användas som förredskap till Tume kombisåmaskiner.
Tume Jord